Anachroon Therapie reviews en ervaringen

Hypnotherapie Arnhem

Je eigen wensen en innerlijke kracht staan altijd centraal. Samen ontdekken we namelijk je persoonlijke probleemoplossende vermogens. We spreken latente mogelijkheden aan die je onbewust in je draagt en maken de weg vrij voor persoonlijke groei.

Bij Anachroon Therapie komen cliënten met allerlei achtergronden, van alle leeftijden en met sterk uiteenlopende hulpwensen.

We kunnen gebruik maken van verschillende therapievormen. Hypnotherapie en NLP zijn de bekendste. Eenzijdige relatietherapie (Eenzijdig Relaties Verbeteren) kan een oplossing zijn als iemand anders jou energie kost. Je hoeft die ander dan niet in de therapie te betrekken om je toch beter te gaan voelen binnen het contact.

Twijfel je of het voor jouw persoonlijke situatie geschikt is? Aarzel dan niet en stuur geheel vrijblijvend een bericht.

Ook kun je eerst kennismaken om de sfeer te ervaren en na te gaan of je een klik ervaart met mij, als therapeut en met de manier van werken. Het eerste half uur van de eerste bijeenkomst is namelijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

Telefoonnummer:06-18847411 [email protected]

Anachroon Therapie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Anachroon Therapie.

Bekijk Anachroon Therapie

Schrijf je eigen review