Best of your Self

Welkom

vandaag de dag, dient u op “uw best” te zijn om snel te kunnen handelen en de juiste beslissing op het juiste moment te kunnen nemen. Maar, hoe doet u dat?

BestOfYourself is een praktijk voor training, coaching en psychosociale begeleiding die u graag steunt in het verder ontplooien van uw natuurlijke kwaliteiten en talenten en het herstellen van evenwicht dat nodig is om efficiënt te reageren.

Onze programma’s geven een boost aan uw natuurlijk vermogen om weer in contact te zijn met uw eigen talenten en kwaliteiten, zodat u gefocust, ontspannen en in contact met uw natuurlijk vermogen voor “Excellence” kunt blijven, zelfs in de zwaarste en meest chaotische omstandigheden

Ontwikkelen of verbeteren van vaardigheden:

Denk aan managers, topsporters en kunstenaars die hun aandacht en prestatie- en energieniveaus wensen te maximaliseren om de juiste besluitvorming op het juiste moment te garanderenHet doel is het bereiken en behouden van een “hoog prestatie niveau”, ongeacht de omstandigheden.

Psychische symptomen:

Onder andere: stress, depressie, burn-out, fobieën, verslavingen, trauma’s, etc.

Fysieke symptomen:

Zoals: allergieën, RSI, ADHD, slaapstoornissen, auto-immune ziektes, pijnbeheersing, maag- en darmklachten, voorbereiding voor operaties, Bijna pijnloze en onbezorgde bevalling: ons Beautiful Birth System inspireert en stimuleert u om zelfverzekerd te zijn over de zwangerschap, bevalling en ouderschap in het algemeen

Telefoonnummer:020-3342050 / [email protected]

Best of your Self Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Best of your Self.

Bekijk Best of your Self

Schrijf je eigen review