Vermelding op Hypnose.eu

Vermelding

Nieuwe klanten weten hoe jij werkt en kunnen je waarde inschatten

Hypnose.eu verenigt hypnotiseurs en clienten die een een hypnose overwegen. Momenteel zijn er meer dan 600 Nederlandse en Vlaamse behandelaars. Waar ben jij op op het juiste adres en wie is goed in jouw probleem? Met meer dan 10.000 maandelijkse websitebezoekers is Hypnoses.eu de reviewwebsite voor behandelaars en hun klanten. Door onze hoge positie in Google geniet je praktijk van een grotere zichtbaarheid. Met je persoonlijke Hypnoses.eu profiel ben je snel en goed vindbaar als betrouwbaar en goede praktijk.

Meer vertrouwen opbouwen

Hypnose.eu brengt je dichter bij je clienten en helpt jouw met afhankelijk reviews te verzamelen. Jouw platform voor succes dus! Hypnose.eu staat voor vertrouwen en transparantie. 

Gratis vermelding

Ieder praktijk kan een gratis vermelding krijgen op Hypnose.eu. Wij noemen dit de basisvermelding. Met deze vermelding sta je op Hypnose.eu en kan je door klanten reviews ontvangen. Ontrbeekt jouw praktijk? Neem dan contact met ons op en we zorgen dat we je praktijk zo snel mogelijk opnemen.

Plus vermelding

Er is ook een mogelijkheid je bedrijfspagina op Autobedrijf te upgraden. Hiermee heb je meer functies en heb je de mogelijkheid je vermelding te koppelen aan je VWE-account. Hierdoor kan je automatisch reviews ontvangen en heb je 25+ extra functies t.o.v. een gratis vermelding.

Bij een plusvermelding krijg je de volgende extra functionaliteiten:

  • Een uitgebreidere (ongelimiteerde) beschrijving van je praktijk
  • Een vermelding op de landelijke kaart
  • Garanties op betere vindbaarheid op zoekwoorden met reviews of ervaringen gecombineerd met je praktijknaam
  • Mogelijkheid van het tonen van een persoonlijk filmpje op de pagina
  • Tijdelijk gratis een online training hoe je goed reviews kan verzamelen

Nu lid worden