Agnes Zalme reviews en ervaringen

Welkom op de site van de praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie van Agnes Zalme. Je kunt bij mij terecht als je problemen of belemmeringen ervaart in het dagelijks leven of in je werksituatie en je er in je eentje niet (meer) uitkomt. Het kan dan fijn zijn als er iemand is die naar je luistert, die met je meekijkt en die je helpt zoeken naar oorzaken en naar oplossingen.

“De antwoorden op je vragen zitten vaak in jezelf”

Als therapeut begeleid, ondersteun en help ik je om je eigen weg (weer terug) te vinden. Hypnotherapie is een zeer krachtige vorm van therapie. Je kunt je na een aantal behandelingen weer beter opgewassen voelen tegen de dagelijkse uitdagingen van het leven en je kunt je evenwichtiger voelen in relaties. Ieder mens is uniek dus de begeleiding verschilt per persoon maar ik begin altijd met een gesprek, en bepaal aan de hand daarvan wat de geschikte weg is naar de oplossing voor jou. Naast hypnotherapie maak ik gebruik van verschillende andere methoden zoals coaching, NLP en mindfulness


Agnes Zalme praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Agnes Zalme praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie.

Bekijk Agnes Zalme praktijk voor hypnotherapie en psychosociale therapie

Schrijf je eigen review